Shitcultuur

wat-doe-je-met-poep-in-de-ruimte-2399De professionals van Boer Baas zijn heel erg in hun nopjes met de komst van een biovergister op het bedrijf. Om meerdere redenen zelfs. Allereerst omdat Boer Baas vanaf nu heel erg druk is met z’n nieuwe project. Hij heeft daardoor geen tijd om zich intensief met de productie te bemoeien en daardoor kunnen de profi’s lekker ongestoord, gewoon hun werk doen. Even geen veranderingen en ontwikkelingen in hun werkgebied; ze mogen en kunnen gewoon werken zoals ze dat gisteren, eergisteren en vorige week ook al deden. Heerlijk!

Maar nog veel belangrijker voor de professionals is dat Boer Baas nu zonder morren alle shit van hen accepteert. Hij is er zelfs uitgesproken blij mee! Echt alle shit is welkom; hoe meer hoe mooier en beter het is. Het is voor de professionals bijna ongeloofwaardig, zo enthousiast als Boer Baas wordt als zij weer eens uitgebreid hun shit uitventen. Alle shit is welkom. Dat is wel eens anders geweest, ook bij Boer Baas.

Nu er ook ruimte is voor de shit leidt dat tot een hogere productiviteit en een betere samenwerking tussen Boer Baas en zijn professionals. Heerlijk, zo’n shitcultuur!

Zie ook Onveranderd en Retegoed!

giveacrap_denhaagdirect

Advertenties

4 gedachten over “Shitcultuur

  1. Luc

    Kunnen de professionals eindelijk Boer Baas een poepie laten ruiken!

    Goed gezegd; als er ruimte is voor shit, neemt de productiviteit toe. Vraag is alleen of het meer-geproduceerde ook de bedoeling is….

  2. Pingback: Bord voor je kop, muren in je hoofd! | #Loeigoed!

  3. Pingback: Glazen plafond | #Loeigoed!

  4. Pingback: Feedback stinkt | #Loeigoed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s